Stirile ProTV pierd teren

Datele de audienta din ianuarie 2013 releva faptul ca Observatoarele Antenei 1 sunt intr-o usoara crestere in timp ce Stirile ProTV stagneaza sau chiar inregistreaza scaderi in audienta.

Observatorul de 13.00 este constant peste Stirile ProTV de la aceeasi ora (ambele formate tocmai ce si-au schimbat prezentatorii) iar Stirile de la 19.00 prezentate de Andreea Esca nu mai domina nicidecum categoric Observatorul A1. Mai mult, de la inceputul anului, stirile prezentate de Andreea Berecleanu au intrecut in cateva randuri cel mai important produs al Pro-ului.

De departe, cele mai mari probleme ale Stirilor ProTV se inregistreaza cu jurnalul de seara, prezentat de Amalia Enache si Cristian Leonte. Antena 1 nu mai are stiri pe acel segment insa pana in urma cu ceva vreme Observatorul de noapte zdrobea Stirile ProTV pe acest interval.

Dupa schimbarile facute la stirile diminetii si la jurnalul de 13.00, alte modificari se anunta in cadrul Stirilor ProTV vizate fiind Monica Dascalu (17.00) si Amalia Enache (22.30).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: