Costin Stucan a pierdut razboiul cu Gigi Becali

Redactorul sef adjunct al ProSport-ului realiza emisiunea Ora de ProSport pentru site-ul prosport.ro, emisiune care era preluata si de Sport.ro.

In ultima vreme Stucan si-a concentrat toata atentia asupra scandalului pariurilor ilegale in care ar putea fi implicat Laurentiu Reghecampf, fapt care i-a infuriat la culme pe oficialii Stelei. Mai mult, dupa meciul Stelei cu Chelsea, in emisiunea lui Costin Stucan au fost prezentate imagini care dovedeau faptul ca Becali trimitea biletele cu indicatii catre antrenor. Faptul ca acele imagini au fost difuzate in mod obsesiv l-a determinat Gigi Becali sa treaca la actiune.

In acest sens, patronul Stelei a vorbit cu Felix Draghici cerandu-i sefului de la Sport.ro sa-l scoata de pe post pe Stucan. Cunoscut ca fiind un personaj obedient fata de Becali, Felix Draghici a actionat ca atare si l-a anuntat pe Stucan ca nu va mai aparea la Sport.ro.

Nu este prima oara cand Draghici reactioneaza in acest fel, tot la insistentele lui Becali el a scos de pe post emisiunea Pe bune realizata de Radu Banciu si Mihai Mironica.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: